Sponsor Bağlantı
Sponsor Bağlantı

Volkswagen Golf Aksesuarları

Volkswagen Golf son derece gelişmiş teknolojik özellikleri ile yollarda. Bu yıla bomba araçlarla giren Ünlü alman firması Volkswagen. Aile arabası imajı verilen Volkswagen Golf Kısa Zaman da Ailelerin gönlünü fethetti. Dış Görünüşü ve aracın içinin geniş ve rahat olması kullanıcıları kendisine çekmekte büyük rol oynuyor. Volkswagen Golf Verimli yakıt sistemi ve güçlü fren ve motor sistemi ise aracın dikkat çekmesini sağlamakta.





Volkswagen Golf Motoru

Volkswagen Golf aileler için tasarlanmış olmakta teknolojik ve güvenli özellikleriyle ailelerin ilgisini çekmekte. Volkswagen Golf  Dış Görünüşü spor duruşu konforlu oluşu ile de kullanıcıların ilgisini çekmekte. Güçlü motor sistemi ve verimli yakıt sistemi güçlü fren sistemi ile de dikkatleri üzerine çekmekte. Volkswagen Golf 2013 bu yıla bombasını vurmaya hazırlanıyor.








Volkswagen Golf

Dünyaca ünlü alman firması volkswagen aile arabası kuşağına yeni bir araç daha ekledi. Yeni Volkswagen Golf 2013 kullanıcılarla buluştu. Vokswagen Golf dış görünüşüyle ve iç tasarımıyla dikkatleri üzerine çekmekte. Güçlü motor sistemi ve cimri yakıt sistemide kullanıcıları kendine çekmekte büyük rol oynuyor. Volkswagen Golf aile arabası özelliklerini tam anlamıyla karşılamakta.






Volkswagen Golf

Volkswagen aile otomobil serisine bir araç daha ekledi. Volkswagen Golf 2013 artık yollarda ve kullanıcıların beğenisine sunulmuş bulunmakta. Bir çok kullanıcın aradığı, istediği özellikleri bulunduran araç dış görünüşüyle de ilgileri üzerine çekmekte. Volkswagen Golf iç tasarımı  güvenilir ekonomik ve oldukça teknolojik. Daha bir çok özelliğiyle de ilgi gören araç kullanıcıları kendine çekmekte.







Volkswagen Golf 2013

Yeni Volkswagen Golf 2013 artık yollarda. Dış görünüşüyle kullanıcıları kendine hayran bırakan araç özellikleriyle büyük ilgi görmekte. teknolojik, çevreci ve ekonomik olan araç kullanıcılar tarafından büyük ilgi çekmekte. Güçlü motor ve yakıt sistemide kullanıcıları kendine çekmekte büyük rol oynamakta. Volkswagen Golf Güvenilir olup tam bir aile arabası görünümde ve özelliklerindedir.




Volkswagen Golf



Ünlü alman firması Volkswagen yeniliklerini  sürdürmeye devam ediyor. Yeni yıla bomba araçlarla giriş yapan Volkswagen Sıradaki Sürprizi ise Volkswagen Golf 2013 oldu. Görünüşüyle ve Özellikleriyle büyük ilgi gören araç güçlü bir motora sahip olmaktadır. Cimri yakıt sistemiyle de kullanıcıları etkilemektedir. Volkswagen Golf hem ekonomik , çevre dostu ve çok teknolojik bu özellikleriyle kullanıcıların büyük dikkatini çekmekte.








Volkswagen Golf 2013

Volkswagen yeniliklerini sürdürmeye devam etmekte. Golf 2013 ile birinciliğe oynayan Dünyaca ünlü Alman Firması Volkswagen, Golf 2013 ü teknolojik özellikleriyle kullanıcıları etkilemekte. Görünüşüyle de ilgi çekmekte olan araç güçlü motor sistemine ve cimri yakıt sistemine sahip olmakta. İç Tasarımı ise oldukça kaliteli malzemelerden yapılmış. Volkswagen Golf 2013 tam bir aile arabası görümünü almakta.






Volkswagen Golf 2013



Volkswagen Paris Otomobil Fuarı öncesi yeni modellerini tanıtmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde tanıtılan avrupa'da en çok satan araç modeli olan Golf'ün 7. neslini tanıtmıştı. Volkswagen Golf 2013 platformunda üretilecek olan Volkswagen Golf 2013 modelinin de üretim aşamasında önceki son hali tanıtıldı. Dış görünüşü ve iç tasarımı ile kullanıcıları büyülüyor. Kullanıcılar tarafından büyük ilgi görmekte.





Volkswagen Golf 2013


ŞİMDİ YENİ GOLF ZAMANI
Volkswagen Golf 2013 Şimdi Daha dinamik, sportif ve zarif kullanıcıların büyük ilgisini gören araç sportifliğiyle genç sürücülerin çok fazla ilgisini çekmekte. Volkswagen Golf 2013 Tam bir çevre dostu olmakta. Şimdi Size Bu Mükemmel Aracın Özelliklerinden Bahsetmek İstiyorum
Yeni VW Golf’ün (2013) bazı teknik özellikleri ve motor seçenekleri de ortaya çıktı. Buna göre MQB (Modularer Querbaukasten- Modular Transverse Matrix) adlı platformda üretilen 7. nesil VW Golf’ün 4255 mm’lik uzunluğu eskisinden 56 mm, 1799 m’lik genişliği ise eskisinden 13 mm daha fazla. Yükseklikse 28 mm azalarak 1452 mm olmuş. Bu sayede 0.27 Cd’lik rüzgar direnç katsayısına sahip aerodinamik bir gövde edilmiş. 2637 mm’lik dingil mesafesi de 59 mm artış göstermiş ve ön tekerleklerin 43 mm öne çekilmesiyle iç mekanda daha fazla alan sağlanması amaçlanmış. İşte Bu Mükemmel Araçtan Bazı Kareler.





Volkswagen Golf 2013



Geçtiğimiz günlerde tanıtılan avrupa'da en çok satan araç modeli olan Golf'ün 7. nesli tanıtmıştı. Volkswagen Golf 2013 Bir çok özelliğiyle bizleri etkilemekte dış görünüşüyle de kullanıcıları büyülemekte. Aile Arabası imajı ile bir çok aile tarafından kullanılmakta. Konforluğuyla ve güçlü motoruyla adından sıkça bahsettirmekte. Fiyat Aralığı ise beklenenden daha düşük ve uygun. Volkswagen Golf 2013 tam anlamıyla bir çevre dostudur.






Volkswagen 2013 Golf


Dünyaca Ünlü Otomobil Markasi Volkswagen 2013 Golf Yeni Nesile Haftaya Damgasini Vurdu. Alman Otomobil firması Volkswagen 2013 Golf Dünyaca Ünlü Cenevre Otomobil Fuarında Golf Tutkunlarıyla Bulaşacak. Yeni Volkswagen 2013 Golften söz etmek İstiyorum 220 Beygir güç üretirken bir üst versiyon olan GTI performans serisinde ise bu güç 230 beygire ulaşıyor. 









Yeni 2013 Volkswagen Golf 7 Resimleri ve Özellikleri


Yeni 2013 Volkswagen Golf 7 Resimleri ve Özellikleri

Dünyaca Ünlü otomobillerden biri olan Volkswagen Golf 7  Üretiğildiği tarihden bugüne yaptığ toplam satiş  29 Milyon Adetten Fazla satılan Golf 7' 2013 de yeni rekorlar kıracaktır.







Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Wolksvagen Golf | Gol 2012 - Golf 6 - Yeni Golf 7 Yeni Golf - Wolksvagen Golf 2013 | Wolksvagen Golf 2013